Programul slujbelor în Biserica din Larnaca

Biserica din Larnaca

            În orașul Larnaca, slujbele în limba română se oficiază la Biserica Panaghia Hrisogalaktoussa, în spatele școlii Sotira, nu departe de supermarketul Metro și de Academia Americană. Biserica ne este pusă la dispoziție de Mitropolitul Hrisostom de Kitiou.

            Prin serviciul religios în Larnaca, Biserica Românească din Cipru răspunde dorinței credincioșilor români care nu au posibilitatea să participe la slujbele din duminici și sărbători oficiate în biserica noastră din Episkopeio, precum și tuturor celor care vor să-și petreacă o seară în rugăciune.

            Slujba în limba română se oficiază, de regulă, în prima vineri a fiecărei luni. Programul va fi anunțat, întotdeauna, pe pagina de facebook a Bisericii Românești din Cipru, precum și pe website-ul acesteia – www.bisericaromaneasca.ro.

            În afara programului liturgic, preotul vă stă oricând la dispoziție pentru spovedanii, discuții duhovnicești, servicii religioase (botezuri, cununii, sfințirea caselor), stabilind telefonic o eventuală întâlnire în biserica din Larnaca.

            Îndrumăm, însă, pe toți credincioșii români din Cipru să participe duminica la Sfânta Liturghie în Biserica Românească din Episkopeio.

            Contact: Părintele Ciprian (99.797.616 sau 96.206.970)

Următoare slujbă în limba română în Larnaca va fi Vineri, 1 august 2014, la ora 20.00.